Bossa banda predstavlja ZBOR

Želimo ti omogućiti dašak Brazila usred Zagreba i napravit ćemo to u pratnji multi-instrumentalistice Jelene Galić. U prvom dijelu seta pjevat ćemo nas 4, sigurno već znaš: Marijana Mijatović, Ana Matijević, Zrinka Fain i Mirjana Vladić, a nakon toga će nam se na pozornici pridružiti i članice naše sekcije Zbora iliti od milja BB Junior

Podijeli

Odmak za odmor

U ovoj soundscape izvedbi „Odmak za odmor“ , Yeka će stvarati idiličan zvučno meditativan krajolik koji nastaje iz dugogodišnjeg sampliranja ptičjeg pjeva, te vokalnu naraciju poezije iz neizdane autorske zbirke „Kolateralna Žetva“.

Podijeli

Tango večer

Strastveni zaljubljenici u tango – Bernabe Romero (violina), Rachel Hayter (flauta) i Marko Biškup ( klavir) udružili su svoju ljubav, talent i vrhunsko glazbeno obrazovanje da vam u našem Studiju Palm64 predstave neke od najboljih kompozitora argentinskog i brazilskog tanga, poput Piazzolle, Ernesta Nazaretha, Matosa Rodriguesa i drugih.

Podijeli

Ritmom istoka

Pozivamo vas na uzbudljivo glazbeno putovanje na kojem će vas izvrsni mladi glazbenici trija Public Hit Factory upoznati s muzičkim tradicijama Bliskog Istoka, Balkana i Rusije.

Podijeli