Instagram uvodi Quiet Mode i filtriranje sadržaja koje vam prikazuje

20 siječnja, 2023 by Nema komentara

Ako ste Instagram junkie ili imate tinejdžera, koji ne stiže napisati domaću zadaću zbog skrolanja, zanimat će vas ove nove opcije koje uvode u svoju aplikaciju.

Prva novost nosi ime Quiet Mode, a svojevrstan je pandan famoznom Out of Office režimu u poslovnoj komunikaciji. Kad poželite da vas prestanu maltretirati s DM porukama, uključit ćete Quiet Mode.

Instagram će zaustaviti sve dolazne poruke i pošiljateljima prikazati obavijest da ste u režimu tišine i da nećete primiti njihovu poruku. Čak će im ponuditi da i sami uključe Quiet Mode i odmore oči i mozak.

Aplikacija će čak nakon što provedete određeno vrijeme na Instagramu u danu preporučiti uključivanje Quiet Mode režima, vjerojatno navečer.

Možda i zanimljivija nova mogućnost je bolja kontrola sadržaja, koje vam Instagram nudi u svojem feedu. Odsad ćete moći označiti više objava odjednom i Instagramu reći da vas takve objave ne zanimaju.

Jednako tako preporučene objave ćete moći filtrirati i prema ključnim riječima. Ne želiš li više gledati u objave likova koji dižu utege ili kuhaju filtrirat ćete ih prema ključnoj riječi.

Svaka opcija bolje kontrole je dobrodošla. Da bar i TikTok poradi na tome.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)