Samouki majstor je ovako zakrpao probušenu gumu na svom automobilu

21 siječnja, 2023 by Nema komentara

Kada mislite da ste vidjeli sve što se u svijetu automobilskih servisa može vidjeti, posjetite YouTube kanal Just Rolled In. U novom videu ponovno se nalazi impresivna kompilacija ljudske gluposti

“Pogledajte što se upravo uvezlo u servis” – otprilike tako bi glasio slobodan prijevod naziva YouTube kanala Just Rolled In, koji objavljuje nevjerojatna svjedočanstva iz automobilskih servisa diljem svijeta. Prošli puta prenijeli smo njihov video na ovim stranicama kada je glavni hit bio automobil u čijem motoru ulje nije bilo zamijenjeno niti nakon prijeđenih 100.000 kilometara.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Ovotjedni video ponovno donosi jedan “biser” s uljem starim oko 45.000 kilometara, automobile toliko zapuštene da je čudo kako su uopće i dalje u funkciji, kao i niz nesretnih i nespretnih “uradi sam” popravaka.

Međutim, sve to je ništa prema prizoru sa samog početka videa. Klijent jednog servisa dovezao im se s probušenom gumom, koju je priručno pokušao zakrpati u vlastitom aranžmanu. Za taj se zahvat poslužio srebrnom ljepljivom trakom (popularnim duct tapeom) i vijcima, izravno uvrnutima u bočni zid gume. Ne čudi da ovaj popravak nije uspio… “kazao je da i dalje pušta”, kaže narator videa. Servis je klijentu zamijenio gumu, a za slavu “majstora” pobrinut će se Internet.

Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)