iPhone eksplodirao kao bomba, trenutak eksplozije zabilježen kamerom

22 siječnja, 2023 by Nema komentara

Nismo dugo imali priču s telefonom koji na punjaču eksplodira i zapali se. Ovdje je iPhone 4 učinio upravo to u jednom obiteljskom domu u Ohiu, a trenutak ekplozije snimljen je kamerom.

Ovakvih famoznih samozapaljenja i eksplozija telefona smo se kroz povijest nagledali. Svakako najzapamćeniji slučaj je Samsungov Galaxy Note7, koji je u konačnici otkazan i povučen s tržišta, a čak je svojedobno bio zabranjen u avionima.

Bio sam jedan od rijetkih, koji su ga na ovim prostorima uspjeli i testirati prije no što je i službeno povučen s tržišta.

Ovdje je u glavnoj ulozi jedan prastari iPhone 4, kojeg su često koristila djeca u obitelji Leisgang u američkom Ohiu. Njihova Nest nadzorna kamera usred noći zabilježila je trenutak eksplozije iPhonea 4, koji se punio u kuhinji.

Nasreću nije bilo većih posljedica jer eto baš tada na toj radnoj plohi nije bilo papira i udžbenika, koji su inače često tu pa nije došlo do širenja požara.

Ujutro su pronašli komadiće svojeg iPhonea 4 i čađu po radnoj površini, a baterija je izbila stražnji poklopac uređaja. Sve u svemu, dobro su prošli.

Iz Applea su uvijek upozoravali da se ne koriste jeftini punjači i kablovi već samo njihovi i oni koje su odobrili. Ne radi dodatne zarade, već radi sigurnosti, naravno. 😉

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)