Galaxy S23 Ultra vs. Pixel 7 Pro u testu selfie kamere!

24 siječnja, 2023 by Nema komentara

Samsung će Galaxy S23 Ultra i ostatak Galaxy S23 serije predstaviti 1. veljače, no neki su se Ultre već dočepali. Tako je sad objavljena i fotografija snimljena Galaxy S23 Ultra selfie kamerom. Protivnik mu je Google Pixel 7 Pro.

Samsung Galaxy S23 Ultra će biti prvi Galaxy S telefon opremljen 200MP kamerom na leđima. Njome će navodno ponuditi još bolje fotke u mrčini, imat će bolji i brži autofokus kao i stabilizaciju.

Začudit će vas što će sprijeda u rupici u zaslonu Galaxy S23 Ultra dobiti novu selfie kameru, koja ovako na prvu zvuči kao korak unatrag. Naime, 40MP senzor selfie kamere s Galaxy S21 Ultra i S22 Ultra zamijenit će 12MP senzor.

To ne mora nužno biti i lošije jer podsjetimo, lanjski 40MP senzor je sabijanjem piksela (4u1) snimao 10MP fotografije, a ovaj novi senzor mogao bi imati fizički veće piksele za upijanje više svjetla.

U tom smjeru ide i ova prva fotka navodno snimljena selfie kamerom Galaxya S23 Ultra. U usporedbi s istom snimljenom selfie kamerom Pixela 7 Pro, ostavlja bolji dojam.

Čini se da ni jedan ni drugi telefon nisu snimali u portretnom režimu, točnije bez bokeh efekta.

Galaxy S23 Ultra vs. Pixel 7 Pro

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)