Ovo su cijene Galaxy S23 serije u Europi!

25 siječnja, 2023 by Nema komentara

Samsung samo što nije predstavio svoje Galaxy S23 borce, a slavina s informacijama ne prestaje curiti. Poznati leakster objavio je cijene svih Galaxy S23 modela u Europi. Evo koliko će poskupjeti.

Svake je godine isto. U tjednima uoči predstavljanja nove Galaxy S serije samo se o njima priča. Uvijek se priča i o tome koliko će biti skuplji u odnosu na svoje prethodnike, iako u konačnici ne budu uvijek toliko skuplji.

Ove će godine s obzirom na inflaciju i generalnu ekonomsku krizu Galaxy S23 telefoni bez sumnje biti skuplji u odnosu na Galaxy S22 seriju.

Naročito se više cijene očekuju u Europi. To potvrđuje i renomirani leakster, Roland Quandt. Na Twitteru je objavio cijene Galaxy S23 uređaja u Njemačkoj, zemljama Beneluxa i Španjolskoj.

Prema njima će Galaxy S23 8/128 u Španjolskoj biti 100€ skuplji u odnosu na prethodnike i koštati 959€.

Galaxy S23+ će u osnovnoj izvedbi biti model s 8/256GB pa će opet koštati 100€ u odonosu na isti takav model lani, a 150€ više u odnosu na lanjski Galaxy S22+ 8/128GB. Galaxy S23+ tako će u Španjolskoj koštati minimalno 1,209€.

Top model Galaxy S23 Ultra u osnovnoj izvedbi će imati 8/256GB RAM-a odnosno podatkovne memorije i koštat će 1,409€.

U Njemačkoj i zemljama Beneluxa će valjda zbog nešto nižeg poreza svi modeli koštati 10-tak eura manje.

Ukratko, kako piše ekipa s Gsmarene, Samsung će na inflaciju, reagirati kreiranjem dodatne inflacije, a mi ćemo telefone plaćati još više no lani.

Pitamo se, ako će biti ovoliko skupi u Njemačkoj, koliko li će tek koštati u Hrvatskoj.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)