Huawei P60 Pro na svježim renderima s XMAGE kamerama i zakrivljenim zaslonom

28 siječnja, 2023 by Nema komentara

Huawei šuti, a renderi stižu. Njihov P60 Pro će dobiti veliki, po bokovima zakrivljeni zaslon s rupicom selfie kamere, a na poleđini novi modul trostruke kamere s XMAGE logom.

Ima li Huawer snage lansirati još jedan flagship telefon teško je reći, no lik koji se krije iza nadimka HoINDI misli da će se on dogoditi.

Na Twitteru je objavio nove rendere Huawei P60 Pro telefona, koji je s prijeda poprilično nalik na još uvijek aktualni P50 Pro. Tamo mu je opet 6.6-inčni OLED zaslon, zakrivljen po bokovima i rupica selfie kamere po sredini, a čitač otisaka ispod zaslona.

Zaslon če biti u QHD+ rezoluciji, a stopa osvježenja je 120Hz.

Gumb za uključivanje i onaj za kontrolu glasnoće isto su tako klasično na desnom boku.

Na poleđini umjesto onog ovalnog otoka s dva kruga i sveukupno četiri objektiva P60 Pro će izgleda dobiti pravokutni u gornjem lijevom uglu. U njemu je veliki objektiv s 50MP glavnom kamerom, četvrtasti otvor objektiva periskopske 64MP telefoto kamere te objektiv 50MP ultra-široke kamere.

Jasno je istaknut i XMAGE logo Huaweiva brenda. Njime su zamijenili Leicu, koja je u međuvemenu prebjegla u Xiaomi tabor.

Premda su inicijalne glasine najavile Snapdragon 8+ Gen1, sad kažu da će Huawei P60 Pro ipak biti pokretan Snapdragon 8 Gen2 čipom, opet bez 5G podrške.

Bateriju kapaciteta 5000mAh punit će pri 100W na žici i pri 50W bežično.

Na ovim svježim renderima Huawei P60 Pro izgleda elegantno no i nekako plastično. Vidjeli smo ranije i rendere istog modela s veganskom kožom na poleđini po uzoru na Mate 50 Pro.

huawei p60 pro

Huawei još ništa službeno nije rekao na temu P60 serije, niti je objavio ikakve rendere tako da sve, koji nastaju na temelju nekakvih špijunskih informacija treba primiti sa šakom soli.

Ako ste je propustili pogledajte recenziju opipljivog Huawei telefona, kojeg možete i kupiti za oko 1200€.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)