Agencija 404 i Shape postaju dio MYTY grupe

30 siječnja, 2023 by Nema komentara

Danas je objavljeno kako će hrvatska komunikacijska agencija 404 i tehnološka kompanija Shape u njezinom sastavu, biti pridružene grupaciji MYTY, koja okuplja 10 agencija u 26 ureda širom Njemačke i Švicarske. Do sada je bio fokusiran na DACH tržišta (Njemačka, Austrija, Švicarska), a 404 ovim pridruživanjem postaje hub za širenje grupacije u jugoistočnoj Europi.

Riječ je o najbrže rastućoj europskoj inicijativi koja konsolidira komunikacijske, marketinške i tehnološke agencije. MYTY je grupacija koja okuplja najbolje agencije iz svojih područja, a da pritom sve agencije unutar grupe zadržavaju potpunu samostalnost.

404 je najveća hrvatska komunikacijska agencija s više od 80 klijenata iz najjačih industrija regije, dok je Shape fokusiran na tehnološke projekte. Grupa zapošljava 180 zaposlenika i više od 8 godina je jedan od lidera na tržištu Hrvatske i regije.

Ovaj iskorak za 404 i Shape donosi priliku za rad s najboljim agencijama i klijentima iz Njemačke i Švicarske. “404 nastavlja poslovati potpuno neovisno, pod istim brandom i svojom će znanjima i timovima doprinijeti razvoju cijele grupe. Fokusirani smo na naše klijente koji su primarno lideri u svojim industrijama, digital izazivači te lideri tech sektora. MYTY je korak dalje koji će nam omogućiti da našim klijentima osiguramo još bolju i napredniju uslugu, a našim timovima da rade na novim izazovnim klijentima i tržištima”, rekao je Nikola Vrdoljak iz agencije 404.

Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)