Što Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy donosi Galaxy S23 seriji?

2 veljače, 2023 by Nema komentara

Samsung Galaxy S23 serija prva je s posebnim Snapdragon čipom na svim tržištima. Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy donosi viši takt u odnosu na konkurenciju i donijet će bolje performanse na svim razinama.

Novi Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra će na svim tržištima biti pokretan istim čipom. Vlastiti Exynos Samsung je ovaj put preskočio i svi očekuju bolje performanse i još fluidniji rad.

Samsung je najavio 34% bolje procesorske performanse, 43% bolje grafičke performanse u gamingu i 49% bolje performanse u zadaćama strojnog učenja.

Uz LPDDR5X RAM i UFS 4.0 podatkovnu memoriju realno je očekivati više u odnosu na prethodnu Galaxy S22 seriju, koja je sama po sebi bila izvrsna.

Galaxy S23 serija dolazi i s novim ISP procesorom za obradu slike pa možemo očekivati i još bolje fotografije i video.

Galaxy S23 Ultra će s novim 200MP senzorom glavne kamere noću sabijati 16 piksela u jedan i snimati 12MP fotografije s još više svjetla i detalja. Danju će sabijati 4 piksela u jedan i snimati još bolje 50Mp fotografije.

Odsad će snimati i 4K video pri 30 sličica u sekundi pa će time i takav video visoke rezolucije biti upotrebljiviji mada će većina ipak snimati u 4K, što mogu i prednjom 12MP kamerom na sva tri Galaxy S23 modela.

Sve ćemo to provjeriti i testirati u zbilji kad Galaxy S23 uređaji stignu na test.

Dotad sve o Galaxy S23 seriji doznajte u 60 sekundi:

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)