Honor Magic Vs rastavljen na proste faktore – najavio čime je bolji od Galaxya Z Fold4 [Video]

8 veljače, 2023 by Nema komentara

Honor je najavio svoj nastup na MWC-u u Barceloni 27. veljače kad će predstaviti novu Magic 5 seriju i preklopni Magic Vs. Taj Magic Vs, premda još nije službeno predstavljen doživio je već i trančiranje na jednom od najpoznatijih YouTube kanala i otkrio čime će nadmašiti Galaxy Z Fold4 iz Samsunga.

Svim preklopnim telefonima šarka predstavlja i najvažniju komponentu. Izvesti je kako treba nije tek tako jer o njoj ovisi sve. Samsung recimo za svoj Galaxy Z Fold4 jamči 200 000 preklapanja bez nevolja.

Za svoj nadolazeći Magic Vs, Honor jamči dvostruko više – 400 000. Jerryrigeverything otkriva iznutra kako je Honor redizajnirao šarku i broj pokretnih djelova poput minijaturnih zupčanika i drugih komponenti drastično smanjio – s 92 na samo 4.

Svi znamo da vrijedi pravilo, što manje pokretnih elemenata, manje potencijalnih nevolja.

Šarku je Honor izradio od posebnog polimera, čime je ona 62% lakša od konkurentskih pa će time i masa uređaja biti manja.

Manja šarka, ostavila je i više prostora za bateriju, koja ovdje iz dva dijela nudi ukupno 5000mAh kapaciteta, najveću disad na ijednom preklopnom telefonu.

Već izvana je vidljivo koliko dva krila Honor Magic Vs uređaja bolje i praktički bez razmaka prijanaju jedno na drugo dok je uređaj sklopljen.

Uostalom pogledajte i sami:

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)