Potvrđeno kad Xiaomi 13 serija stiže u Europu

10 veljače, 2023 by Nema komentara

Xiaomiev dorektor na zanimljvi je način na Twitteru potvrdio dolazak Xiaomi 13 serije na globalna tržišta. 26. veljače na MWC sajmu u Barceloni, Xiaomi će svoje nove Leica borce pustiti u svijet.

ChatGPT već neko vrijeme jedna je od najvrućih internetskih tema pa ne čudi što je i Xiaomiev direktor odlučio sjesti na taj val hypea.

Na Twitteru je objavio screenshot svoje korespodencije s ChatGPT botom kojeg je pitao kad će Xiaomi 13 serija na globalna tržišta. Ovaj to nije znao ali ga je Lei Jun naučio.

Xiaomi će svoje nove flagship telefone nakon kineske premijere, 26. veljače na MWC sajmu u Barceloni predstaviti globalno.

Podsjetimo Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro pogoni Snapdragon 8 Gen2, a dolaze i s Leica kamerama na leđima. Xiaomi 13 ponovno cilja publiku koja čeka kompaktni flagship.

Xiaomi 13 Pro će pak svojim 6.73″ zaslonom u QHD+ rezoluciji, trostrukom 50MP kamerom i 120W punjenjem zanimati nešto drugačiju publiku.

Xiaomi 13 na testu

Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro u mojim su rukama pa ako o njima želite doznati i više uoči službenog predstavljanja pratite nas na našem Instagramu, Facebooku i TikToku.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)