Kako si to mogu dopustiti? Pixel 7 Pro tipke ispadaju same od sebe?

11 veljače, 2023 by Nema komentara

Googleova Pixel 7 serija nastavlja obilaziti portale očigledn manjkavom kvalitetom izrade. Pucanje kamera Pixel 7 telefona iz čista mira zamijenilo je sad ispadanje bočnih tipki opet bez jasna razloga.

Manji u dvojcu, Google Pixel 7 posljednjih je mjeseci obilazio svjetske portale pričom o pucanju stakla kamere na poleđini. Zasad ipak nedefiniranom briju korisnika, staklo koje prekriva glavnu i ultraširoku kameru na poleđini puklo je bez nekog razloga.

Pixel 7
Pixel 7

S obzirom na ekstremno niske temperature u SAD-u ove zime, špekulira se o uzroku pucanja. Neki misle da do njega dolazi zbog nagle promjene temperature kad korisnik s telefonom s hladnoće uđe na toplo.

S obzirom da je staklo koje prekriva objektive uronjeno u metalni okvir kamere, neki misle da do pucanja stakla dolazi zbog širenja metala oko stakla. Možda je tako, a možda su na to u Googleu trebali misliti.

Koga će sad okriviti za iznenadno ispadanje tipke kontrole glasnoće na boku većeg Pixel 7 Pro telefona? Naime, opet se određeni broj korisnika požalio na to da im je ta tipka ispala iz čista mira.

Google Pixel 7 Pro
Google Pixel 7 Pro

Svi su je uspješno vratili natrag, no prijavljuju i da nakon toga ta tipka nekako šuška i pod prstom ne ostavlja baš naročito dobar dojam.

Iz Googlea se još nisu oglasili ni po pitanju ove nevolje njihova top modela.

Nije još baš sasvim jasno ni koliko to korisnika ima ovaj problem, no svakako se ne radi o izoliranom slučaju.

Kao što znate, ja osobno korisim Pixel 7 već nekoliko mjeseci bez problema ovog tipa. Da budem, iskren njime sam jako zadovoljan. Veličinom i masom mi je taman ono što sam tražio. Ni prevelik ni premali.

Zaslon mu je odličan, mada ne i najbolji na tržištu, radi super glatko i fluidno, baterija mi je sasvim Ok, a kamere su mu super.

Dobar dio kadrova koje gledate u mojim recenzijama u zadnjih su par mjeseci upravo s njegovih kamera.

Jedini sporadični problem s ovim telefonim je što se ponekad nakon izlaska iz garaže gdje izgubi signal mobile mreže ne ulovi mrežu dok ga ne restartam. Ne događa se stalno većpovremeno i nisam baš uspio dokučiti do čega je. Može biti i do mog operatera.

U svakom slučaju, Google bi se oko kontrole kvalitete svojih oglednih Android telefona trebao potruditi više. Nadajmo se da će tako i biti.

Ne propusti najnoviju recenziju, koju je dobrim dijelom snimio upravo Pixel 7:

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)