Galaxy Z Flip4 killer stiže 15. veljače! Pripremi se Samsunže

12 veljače, 2023 by Nema komentara

Kompanija Oppo najavila je službeno predstavljanje svojeg Oppo Find N2 Flip preklopnog telefona za globalna tržišta. Ovaj bi predivan i moćan preklopnjak mogao zagorčati život Samsungovu Galaxy Z Flip4 šampionu.

Oppo ove godine očito misli ozbiljno i namjerava svoj doseg dodatno proširiti na europskim tržištima. Nedavno su predstavili dva preklopna telefona kojima su dobro zaprijetili Samsungu, koji trenutno suvereno vlada tržištem preklopnjaka.

Oppo Find N2 tako je direktan rival Galaxyu Z Fold4, kojeg će nadmašiti značajno manje uočljivom brazdom na unutarnjem zaslonu. Dolazi i u formatu, koji je širi, no viši pa bi se mnogima mogao svidjeti i radi toga, a ima i ozbiljne kamere, jaču bateriju i značajno brže punjenje.

Oppo find n2 i U Europi će vjerojatno biti skuplji. flip službeno

Ako ste i sami bacili oko na njega, morat ćete ga nabaviti iz Kine jer će tamo kako stvari stoje i ostati.

Oppo Find N2 Flip je s druge strane direktan i rekao bih ozbiljan rival Galaxyu Z Flip4, još uvijek najprodavanijem preklopnom telefonu na tržištu.

Dolazi s ljepšim i većim vanjskim zaslonom, nešto većim unutarnjim savitljivim ekranom sa čini se, značajno manje uočljivom brazdom na pregibu.

koliko će njegov Dimensity 9000+ čip ponuditi više u odnosu na Snapdragon 8+ Gen1 iz Galaxya Z Flip4, teško je reći bez direktne usporedbe. Ono što je sigurno je da Oppov borac dolazi s više podatkovne memorije u osnovnom modelu (256GB naspram 128GB na Samsungu), a RAM memorijom ide sve do 16GB.

Oppo Find N2 Flip lako šije Galaxy Z Flip4 i kapacitetom baterije (4300mAh naspram 3700mAh), a brže se i puni.

Ostaje nam za vidjeti koliko će top Oppo u eruopi cijeniti svoj Find N2 Flip i jesu li možda pripremili neko posebno iznenađenje za globalni model.

U svakom slučaju njihov event zakazan je za 15. veljače, a osigurali su i livestream pa ga nemojte propustiti:

A ako ste pak oko bacili na novi Galaxy S23 Ultra, sve o njemu doznajte iz moje recenzije:

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)