One UI 5.1 za Galaxy S21 seriju na putu!

13 veljače, 2023 by Nema komentara

Sve vas koji još uvijek koristite neki od Galaxy S21 telefona veselit će vijest da One UI 5.1 ažuriranje leti prema vašim telefonima i donosi nove značajke i optimizacije.

Samsungov One UI 5.1 debitirao je ove godine na novim Galaxy S23 telefonima pa tako i na top modelu Galaxy S23 Ultra, kojeg sam za vas provukao kroz šake. Donosi pregršt novosti premda je većina njih na prvi pogled nevidljiva ali nosi nužne optimizacije, koje jamče još glađe korisničko iskustvo.

Galaxy S22 serija telefona, ovo je ažuriranje već dobila, a sad kreće i put Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra modela iz 2021. koji su još uvijek itekako konkurentni.

Pod verzijom firmwarea G99xBXXU6EWAF ta tri telefona upravo primaju OTA ažuriranje i tu EU zemljama poput Njemačke i Nizozemske. Sad već tradicionalno to su EU tržišta na koja Samsung šalje prvu šaržu ažuriranja.

Tako da ako ovo čitate sa svojih Galaxy S21 telefona svakako otklikajte do Settings » Software update i provjerite je li ažuriranje već dostupno i za vaš uređaj.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)