Samsung važnu gejmersku značajku Galaxy S23 serije šalje i na starije modele

14 veljače, 2023 by Nema komentara

Sve one koji telefon kupuju kako bi na njemu satima igrali igrice, zanimat će nova značajka Galaxy S23 serije, koja osgurava top performanse, a štedi i bateriju. Dobra vijest je što ovo dobiti i brojni stariji Galaxy telefoni.

Provodite li sate igrajući igrice, velike su šanse da svoje telefone, ma kako njihove baterije velike bile, morate nadopunjavati tijekom dana.

Druga opcija je igrati igrice dok je telefon na punjaču, no ni to nije najsretnije rješenje jer je recept za loše performanse i brzu degradaciju baterije.

Samsung je na novoj Galaxy S23 seriji implementirao novu značajku, namijenjenu upravo gamerima. Zove se USB Power Delivery bypass, a kad ju uključite, struju s punjača šalje direktno na procesor zaobilazeći bateriju u potpunosti.

Time se dobivaju dvije stvari. Kao prvo izbjeći ćete pregrijavanje koje je teško izbjeći usljed istovremena punjenja i opterećenja procesora i grafike. Time ćete bez ikakve dvojbe dobiti bolje gaming performanse jer do throttlanja procesora ili neće doći ili će doći kasnije.

Kao drugo, zaobilaženjem konstantnog punjenja baterije, produljit ćete njen vijek trajanja, odnosno odgoditi njenu degradaciju.

Dobra vijest je što ova značajka Galaxy S23 serije stiže i na druge Galaxy telefone poput Galaxy S22 serije,  Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 4, a u ekipu je uletio i Galaxy A73 5G iz mid-range segmenta.

Ovu opciju potražite u Samsungovoj Game Booster aplikaciji i isprobajte.

I za kraj valja napomenuti da Samsung nije prvi, koji je ovako nešto ponudio. Prije njih to su imali i neki Asus telefoni.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)