Ovo je Xiaomi 13 Ultra!

17 veljače, 2023 by Nema komentara

S MWC sajmom u Barceloni iz ćoška sve su oći uprte i u Xiaomi, koji će tamo predstaviti nove telefone. Hoće li među njima biti i njihov Xiaomi 13 Ultra nije još jasno, no dotični se sad ukazao na prvoj fotografiji uživo.

Xiaomi 13 seriju zasad čine dva modela – Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro, koje je tvrtka već predstavila u Kini, a u Barceloni će ih predstaviti i za globalna tržišta.

Ta su dva telefona na tragu lanjskih Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro modela, no sad dolaze s Leica kamerama i još moćnijim Snapdragon 8 Gen2 čipom ispod haube.

Xiaomi 13 Ultra trebao bi biti sam vrh njihove ponude ove godine i nasljednik Xiaomi 12S Ultra telefona, koji nije doživo nastup na globalnim tržištima.

Prema glasinama iz kuloara, trebao bi ponuditi još ozbiljnije Leica kamere od ostatka Xiaomi 13 serije. Prije svega trebao bi dobiti čak dva 1″ senzora ali i ozbiljniju telefoto kameru s periskopskim objektivom.

Xiaomi 13 Ultra
Xiaomi 13 Ultra

Kako će izgledati, barem s leđa, otkriva sad fotografija, koja navodno predstavlja upravo novu Ultru iz Xiaomia.

Modul kamere je ovdje okrugli i smješten po sredini uređaja, koji je sam po sebi izdignut. Poleđina je opet izrađena od čini se, polikarbonata s uzorkom lažne kože.

Za očekivati je da će ga pogoniti Snapdragon 8 Gen2 te da će se puniti pri barem 120W, kao Xiaomi 13 Pro. Jednako tako očekuje se da bude temeljen na Androidu 13, kojeg će Xiaomi prekriti svojim MIUI 14 sučeljem.

Realno su male šanse da će ovaj uređaj biti predstavljen u Barceloni, no nada umire posljednja.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)