Samsung priprema smartwatch s projektorom

18 veljače, 2023 by Nema komentara

Neki budući Galaxy Watch kompanije Samsung mogao bi integrirati projektor, koji bi sadržaje sa zaslona prikazivao na šaci korisnika. Pogledajte kako će izgledati.

Samsungovi pametni satovi serije Galaxy Watch jedni su od najboljih na tržištu. Uvijek su napucani hrpom senzora i raznoraznih mogućnosti, a imaju u pravilu i izvrsne zaslone. Kad bi im autonomija bila bolja, vjerojatno bi bili još popularniji.

Za neki od svojih nadolazećih pametnih satova Samsung je patentirao model s ugrađenim mini projektorom. Takav bi sat sadržaj zaslona, projicirao na šaku korisnika. Tako prikazuje i njihova patentna dokumentacija.

Ako se pitate čemu sve to, odgovor je vjerojatno u kompaktnijim gabaritima. Takav sat s projektorom ne bi morao imati veliki zaslon, kakav danas ima većin pametnih satova.

Samsungov patent

Patent tako spominje satove s 2-inčnim i manjim zaslonima.

Tako bi se neke opsežnije informacije mogle prikazivati na većoj površini, a na zaslonu recimo vrijeme.

Patent pojašnjava i rješenje kako projekcija ne bi bila izobličena i pri različitim kutovima šake.

Hoće li već satovi serije Galaxy Watch 6 dobiti ovakav projektor li ćemo to još pričekati, teško je reći. Nije ovo prvi Samsungov patent, koji spominje projektor na pametnom satu.

Svojevremeno su zamišljali pametni sat koji bi na zapešće projicirao interaktivnu tipkovnicu pa ni to još nije sprovedeno u djelo.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)