WhatsApp za iPhone konačno može ono što i Android verzija

20 veljače, 2023 by Nema komentara

Najnoviji WhatsApp za iOS konačno je dobio PIP opciju za videopozive pa će konačno i korisnici iPhone-a moći multitaskati dok su u videopozivu kako to korisnica Androida mogu već neko vrijeme.

Da iPhone i Android nisu jedna te ista stvar je nešto što moram često isticati kad me pitate za preoporuku telefona. To potvrđuju i ovakvi slučajevi kad neka važna aplikacija ne može ista stvari na Androidu i iOS-u.

Nerijetko se iste aplikacije na iPhoneu i Androidu ponašaju drugačije pa je tako uvriježeno mišljenje da aplikacije društvenih mreža na iOS-u rade bolje.

WhatsApp 23.3.77 za iOS implementira značajku koju korisnici iPhonea čekaju već dugo. Odsad će bez napuštanja videopoziva moći pokretati i druge aplikacije.

whatsapp ios pip

Pritom će se video prikazati u umanjenom prozorčiću pa ćete dok recimo nešto na brzinu s sguglate ili provjerite nečiji broj telefona ili email i dalje vidjet sugovornika.

Rekli bi da je to tako oduvijek i trebalo biti, no eto nije.

Ova će nova, mnogima praktična značajka, ako već nije, postati dostupna svim iKorisnicima u tjednima pred nama.

Uz ovo, novi WhatsApp za iOS osim ovog donosi i duže opise grupnih chatova kao i mogućnosti kreiranja avatara, koje ćete moći koristiti kao profilne fotografije i naljepnice.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)