Galaxy Z Flip5 će se obračunati sa svojim novim rivalom

21 veljače, 2023 by Nema komentara

Oppo je nedavno za globalna tržišta predstavio svoj Oppo Find N2 Flip preklopni telefon, koji izgleda jako zanimljivo, no prema prvim recenzijama ipak nema šanse protiv Samsungove Galaxy Z Flip serije.

Oppo Find N2 Flip je na prvi pogled jako dobro odradio i vanjski i unutarnji zaslon. Ovaj izvana nekoliko je puta veći od minijaturnog Cover zaslona na modelu Galaxy Z Flip4, no i nekoliko puta manje funkcionalan.

Naime, Oppo je tu očito podbacio softverski pa premda bi dijagonalom trebao biti sposoban prikazati praktički sve što i unutarnji, u zbilji prikazuje tek nekoliko widgeta, a nije u stanju prikazati ni cijeli sadržaj poruke ili maila.

Jednako tako na pristigle je poruke moguće odgovoriti tek preddefiniranom porukom, dok zaslon Motorolina Razra prikazuje cijelu tipkovnicu.

Unutarnji zaslon Oppova Flipa je izgledno tehnički izveden bolje pa je brazda na pregibu zaslona značajno manje uočljiva i opipljiva ali je šarka po pitanju postavljanja uređaja u raznim kutovima pregiba manje uvjerljiva od Samsungove.

Friške glasine iz Samsungova tabora, a prenosi ih poznati leakster najavljuju sad Galaxy Z Flip5 s većim vanjskim zaslonom od ovoga na Oppo Find N2 Flipu.

S obzirom da i ovako mali zaslon aktualnog Galaxya Z Flip4 nudi više od nekoliko puta većeg na Oppovu rivalu, možemo pretpostaviti da će Samsung ovim svojim novim rivalom oprati pod.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)