Honor Magic5 uoči predstavljanja otkriva ono najvažnije o sebi

21 veljače, 2023 by Nema komentara

Kompanija Honor, u kojoj mnogi vide nekadašnji Huawei, za manje od tjedan dana predstavlja svoj ovogodišnji flagship telefon. Bio je nestrpljiv pa je ono najvažnije o sebi otkrio već danas.

Honor je svoj nastup na MWC sajmu u Barceloni zakazao za 27. veljače. Tamo će dakle za manje od tjedan dana predstaviti novu Magic5 seriju telefona. Već predstavljenom Magic5 Lite mid-range modelu, koji se diči najboljom baterijom po DxOMarku, pridružit će se dva flagship telefona.

Bit će to Honor Magic5 i Magic5 Pro. Jedan od njih pod oznakom modela PGT-AN00 posjetio je Geekbench sintetički performansi tamo pokazao što može ali i čime.

Naime, test potvrđuje da ga pogoni Snapdragon 8 Gen2 čime će se pridružiti Xiaomi 13 seriji ali i Galaxy S23 seriji, koja doduše ima specijalnu verziju ovog moćnog pogonskog čipa.

Uz pogonski čip doznajemo i da će Magic5 (Pro) imati i 12GG RAM-a.

U svakom slučaju, na Geekbenchu, ovaj Honor Magic5 prolazi više no solidno, ostvarivči nešto slabiji rezultat od Galaxy S23 serije s tiom dodatno overclockanim čipom.

https://www.phonearena.com/news/honor-magic-5-geekbench-listing_id145731
Honor Magic5 na Geekbenchu

Tako je na single-core Geekbench testu osvojio 1411, a na multi-core testu 4584. Usporedbe radi, Galaxy S23 Ultra tu praši s 1534 odnosno 5009 bodova.

Informacija o Honor Magic5 telefonima zasad nema puno. Znamo tek da dolazi s Androidom 13 i njihovim najnovijim MagicUI 6.1 sučeljem preko njega.

Spominju se i 6.67″ 120Hz zaslon te trostruka kamera na poleđini sa Sony IMX800 glavnim senzorom i OIS stabilizacijom.

honor magic 5 render
Navodno: Honor Magic5

Ne propusti novi video i pomozi mi odlučiti:

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)