Microsoft 10-godišnjim ugovorom želi dovesti Call of Duty na Nintendo

21 veljače, 2023 by Nema komentara

Predsjednik Microsofta Brad Smith je u tweetu najavio da će Call of Duty doći na Nintendove platforme ako se njihova akvizicija Activision Blizzarda formalno završi.

Objava je stigla uoči saslušanja u kojem će Microsoft argumentirati svoj slučaj s regulatorima EU-a kako bi se omogućila njegova akvizicija Activision Blizzarda u iznosu od 69 milijardi dolara.

“Microsoft i Nintendo sada su dogovorili i potpisali obvezujući 10-godišnji pravni ugovor za dovođenje Call of Dutyja Nintendo igračima — isti dan kada i na Xbox, s punim paritetom značajki i sadržaja — kako bi mogli doživjeti Call of Duty baš kao što Xbox i PlayStation igrači uživaju u Call of Dutyju,” objavio je Smith. “Posvećeni smo pružanju dugoročnog ravnopravnog pristupa igri Call of Duty drugim platformama za igre, donoseći više izbora većem broju igrača i veću konkurenciju na tržištu igara.”

Iz tweeta nije skroz jasno ovisi li Microsoftov i Nintendov dogovor u potpunosti o Call of Dutyju ili Microsoft namjerava staviti druge Xbox igre na Nintendove platforme čak i ako taj dogovor propadne.

Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)