Motorola će im svima pokazati kako se to radi!

22 veljače, 2023 by Nema komentara

Tržište preklopnih telefona uzima maha, a Samsung dobiva sve jače rivale. Ove će i godine biti više no ikad, a novi Moto Razr 2023 će biti jedan od najzanimljivijih.

Mnogi još uvijek zaziru od ovih preklopnih telefona ponajprije od dvojbi u kvalitetu izrade i dugotrajnost tih savitljivih zaslona. Kako vrijeme prolazi i sad već vidimo i dvije godine stare perklopnjake, koji još uvijek rade, vše je onih koji se odlučuju na kupnju.

Trenutno nedvojbeni šampion u prodaji preklopnih telefona je Samsung svojim Galaxy Z Flip modelima.

Od boljih rivala koje sam osobno isprobao tu je tek Huawei P50 Pocket, no on bez Google servisa i 5G mreže, jednostavno nema šanse.

Sad stiže i novi Oppo Find N2 Flip, koji gledajući ga ovako na daljinu vjerojatno najbolje dosad rješava brazdu na pregibu zaslona i nudi najveći vanjski zaslon. Jednako tako, izgleda da su taj vanjski zaslon iskoristili najlošije.

Moto Razr modeli kompanje Motorola, također su izuzetno zanimljivi pa možda i najopipljiviji rivali, no njih je u Hrvatskoj za na prste nabrojati.

Njihov je vanjski zaslon dosad bio em najveći, em najiskoristiviji. Prikazuje je baš sve aplikacije pa i full tipkovnicu za brzi odgovor na pristigle poruke.

Njihov novi Moto Razr 2023 sudeći po objavljenim renderima ide korak dalje i taj vanjski zaslon širi preko cijele površine. Dva su objektiva i LED bljeskalica doslovno uronjena u taj vanjski zaslon, a uređaj izgleda vrlo atraktivno.

Iz Agramservisa, koji je ovlašteni distributer za Hrvatsku, najavljuju nam hrpu zanimljivih Motorola telefona za ovu godinu. Nadajmo se da će se među njima naći i ovaj novi Razr 2023.

Ne propusti novi video:

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)