Motorola 1. lipnja planira atentat na Galaxy Z Flip4

24 veljače, 2023 by Nema komentara

Motorola će ako je za vjerovati glasinama, ove godine predstaviti nikad jačeg rivala Samsungovom preklopnjaku, a sad doznajemo i kada će to točno učiniti. Evo kad stiže Razr 2023 i zašto će biti super.

Ova će godina vrlo izgledno biti godina preklopnih telefona. Tako barem sugeriraju vijesti iz smartphone industrije, koje najavljuju dolazak vrlo zanimljivih modela.

Jedan od njih već je predstavljen. Nosi ime Oppo Find N2 Flip, a diči se nikad većim Cover zaslonom izvana i izvrsno izvedenim unutarnjim savitljivijim zaslonom s praktički nevidljivom brazdom na pregibu.

Unatoč tom značajno većem vanjskom ekranu, Oppo prema prvim osvrtima, nije iskoristio njegov potencijal na najbolji način pa onaj minijaturni vanjski zaslon Galaxya Z Flip4 nudi više.

Sljedeći opasan preklopnjak bit će novi Moto Razr 2023, koji će prema objavljenim renderima imati još veći vanjski ekran. S obzirom da je i onaj na lanjskom Razr-u bio vrlo funkcionalan, od ovog očekujemo i više.

motorola moto razr 2023
Moto Razr 2023

Puno toga ovisit će i o pogonskom čipu, kamerama i bateriji, no Motorola Razr 2023. već sad miriši jako fino.

Već se neko vrijeme zna da Motorola ove godine namjerava predstaviti dva preklopnjaka. Jedan nosi kodno ime Juno i to je ovaj Razr 2023, a drugi je poznat pod imenom Venus. O potonjem se zasad ne zna ništa.

Sad kad znamo da će Razr 2023 biti predstavljen 1.6. taj nadimak Juno mu stoji tim više.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)