OnePlus 11 je barem u jednom više Pro od prethodnika

1 ožujka, 2023 by Nema komentara

Novi flagship kompanije OnePlus – OnePlus 11 prošao je torturu najpoznatijeg mučitelja telefona na YouTubeu i pokazao se znatno izdržljivijim od svojeg prethodnika.

OnePlus 11 nema ono Pro u imenu kao njegov prethodnik, no po riječima tvrtkina direktora, Pro u imenu mu ne treba da bi bio Pro. Ipak, ne možemo se oteti dojmu da mu ipak neke stvari nedostaju kako bi se pravomoćno nadmetao s najboljima u premium segmentu.

Tako OnePlus 11 Snapdragon 8 Gen2 čipom ispod haube i 100W žičnim punjenjem te jako lijepim zaslonom, zaslužuje svoje mjesto među najboljima ali mu ipak fale ozbiljnija telefoto kamera i bežično punjenje.

OnePlus 11 je ipak u barem jednom segmentu više Pro od OnePlus 10 Pro. Strukturalni integritet je u odnosu na prethodnika vidno poboljšan pa se OnePlus 11 u testu izdržljivosti pokazao otpornijim, makar na poznati bend test.

Zaslon mu je izdržao sve što i drugi uređaji u ovom segmentu. Poleđina mu se raspukla na savijanje ali se barem nije prelomio po pola kao njegov prethodnik.

Pogledajte i sami:

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)