Telefon s najbržim punjenjem službeno vani – do 100% za ispod 10 minuta

1 ožujka, 2023 by Nema komentara

Realme je u Barceloni i službeno predstavio Realme GT3 telefon, koji se hvali titulom telefona s najbržim punjenjem. Riječ je o telefonu, kojeg smo već vidjeli.

Realme GT3 je u zbilji novo ime za već predstavljeni Realme GT Neo 5, a na svjetska će tržišta donijeti superbrzo 240W punjenje. Za nešto više od 9 i pol minuta, Realme GT3 svoju bateriju kapaciteta 4600mAh puni do čepa.

Ako iz nekog razloga nemate tih 9 i pol minuta, za samo 4 minute će se napuniti do 50%, odnosno dovoljno za spontanu pijanku s ekipom. NAravno, za tako brzo punjenje, trebat će vam i punjač, koji se isporučuje u paketu.

Uređaj koristi tri 100W čipa koja reguliraju punjenje, a nude se tri režima punjenja – travel, sleep i in car.

One zabrinute za vijek trajanja baterije iz Realmea uvjeravaju da će baterija zadržati 80% svog izvornog kapaciteta i nakon 1600 ciklusa punjenja. Tu pomaže i implementirana posebno velika rashladna komora.

O statusu napunjenosti baterije obavijestit će vas i RGB LED osvjetljenje, implementirano na poleđinu uz trostruku kameru.

Pokretan je Snapdragon 8+ Gen1 čipom s 8/12/16GB RAM-a i 128/256/512GB/1TB podatkovne memorije.

Zaslon na fronti je AMOLED dijagonale 6.67″ u FHD+ rezoluciji i sa 144Hz stopom osvježavanja.

Selfie kamera je u rupici u zaslonu ima 16MP senzor, a na poleđini nosi glavnu 50MP Sony IMX890 senzor s OIS stabilizacijom. Uz nju ima i 8MP ultra-široku te nekakvu 2MP “mikroskopsku kameru” ma što im to značilo.

Realme GT3 će biti dostupan od svibnja ove godine u bojama koje zovu Booster Black i Pulse White.

Osnovni model će koštati $650.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)