Realme klon iPhone 14 Pro telefona s dinamičkim otokom stiže 7.3.

2 ožujka, 2023 by Nema komentara

Realme će uskoro predstaviti Realme C55 telefon, koji će prvi u Android taboru ponuditi Dinamički Otok, nalik na onaj s iPhone 14 Pro serije. Evo što će još ponuditi.

Dinamički otok, kako u Appleu nazivaju svoju bužu u zaslonu iPhone 14 Pro i 14 Pro Max telefona golica mnoge u Android taboru. Kako stvari stoje Realme će biti prvi, koji će ga implementirati na svoje telefone.

Prvi, a vjerojatno ne i posljednji koji će oponašati Appleov otok, bit će Realme C55. Sudeći po objavljenim specifikacijama, bit će to telefon srednjeg ranga. Realme Indonezija ovaj je telefon već izlistao na svojim službenim promo stranicama.

Naime, imat će 6.72″ FullHD+ 90Hz zaslon s rupicom 8MP selfie kamere, koju će Realme nazvati Mini Capsule. Poput Appleovih aktualnih top iPhonea, softverski će se taj otvor širiti i prikazivati obavijesti.

Realme C55 Mini Capsule

Na poleđini će nositi dvije kamere, od kojih će ona glavna imati 64MP senzor. Drugo oko će najvjerojatnije biti ultra-wide kamera no ovdje to nije potvrđeno.

Mid-range karakter ovog telefona potvrđuje i pogonski čip Helio G88 s dvije memorijske konfiguracije – 6GB/128GB and 8GB/256GB.

Bateriju kapaciteta 5000mAh punit će pri 33W.

Realme C55 će biti elegantan telefon debljine samo 7.89mm. Imat će 3.5mm audio jack s Dirac tuningom, NFC i čitač otisaka na boku, koji je još jedan pokazatelj da će zaslon najvjerojatnije ipak biti LCD tipa.

Dostupan će biti u dvije boje, a službeno predstavljanje zakazano je za 7. ožujka pa nećemo morati dugo čekati na ostatak detalja i cijenu.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)