Honor Magic5 Ultimate predstavljen s novom silicij-ugljičnom baterijom

6 ožujka, 2023 by Nema komentara

Kompanija Honor prošli je tjedan na MWC-u u Barceloni predstavila novu Magic5 seriju s Magic5 Pro kao top modelom. Danas su na domaćem terenu predstavili i Magic5 Ultimate, koji dolazi i s novom silicij-ugljičnom baterijom kapaciteta 5450mAh i kožom na leđima.

Honor Magic5 Pro sam po sebi je izuzetno zanimljiv flaghsip telefon s moćnim Snapdragon 8 Gen2 čipom ispod haube i izgledno opasnim kamerama na poleđini.

Ovaj novi Honor Magic5 Ultimate s njim dijeli veliki 6.81-inčni 1312x2848px LTPO OLED zaslon sa 120Hz stopom osvježavanja i pilulom za selfie kameru i face Unlock.

Honor Magic5 Ultimate

Straga mu iz kožne poleđine u crnoj i narančastoj boji strši modul trostruke kamere, koje čine tri 50MP senzora i 3D ToF senzor. Među njima je i 90mm periskopska telefoto kamera za 3x optičko povećanje.

Snapdragon 8 Gen2 obećava vrhunske performanse, a memorijska konfiguracija je samo jedna – 16/512GB.

Možda i najzanimljivije u s vezi s ovim telefonom je impmenetacija nove 5450mAh silicij-ugljična baterija. Honor je naime, u Barceloni predstavio tu novu tehnologiju baterija, koje zahvaljujući većoj gustoći nude veći 12.8% kapacitet bez povećanja gabarita. Puni se pri 66W žično i pri 50W bežično.

Honor Magic5 Ultimate
Honor Magic5 Ultimate

Koža na poleđini je naravno “veganska”, čitaj lažna, odnosno nekakav polikarbonat pa zbog njega nije nastradala nijedna kravica. U paketu isporučuju i premium Montblanc Bespoke kožnu zaštitnu masku, koja onda valjda je od prave kože.

Valjda i najveći minus ovog Honor Magic5 Ultimate telefona je što će on ostati u Kini, gdje košta €908.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)