Još jedna potvrda Dinamičkog otoka za sva četiri iPhone 15 modela ali i tanjeg okvira za Pro telefone

6 ožujka, 2023 by Nema komentara

Jedan se leakster dočepao prednjih stakala za nadolazeću iPhone 15 seriju, koji još jednom potvrđuju ranije glasine da notch odlazi u povijest.

Još ranije, čuli smo da će Apple sva četiri iPhone 15 telefona ove jesen opremiti zaslonima s tzv. Dinamičkim otokom umjesto notcha. To potvrđuju i ova zaslonska stakla za iPhone 15 seriju, a navodno ih je pouzdan izvor potvrdio kao autentične.

Dvije su veličine, što je i logično jer opet će iPhone 15 i 15 Pro iste dijagonale baš kao i iPhone 15 Plus i 15 Pro Max. Ove će jeseni sva četiri iPhone 15 modela dobiti otvore u zaslonu umjesto notcha na vrhu.

Premda mnogi misle da je Appleov Dinamlički otok jedan ovalni otvor, ovakve fotografije najzornije dokazuju da se zapravo radi o dva, koja Applw mudro softverski “spaja” u jedan koji se “širi i smanjuje” po potrebi.

Ranije su glasine najavile i još tanji okvir zaslona iPhone 15 Pro modela pa je i to ovdje potvrđeno.

Čini se da su potvrđene i priče o tome da će Pro modeli imati tek blago zakrivljene bridove zaslona kao na Apple Watch 7 i 8 serijama.

To sve ide ruku s pričom o titanskom okviru iPhone 15 Pro telefona, dok će 15 i 15 Plus zadržati aluminijki okvir.

To ovdje nije moguče potvrditi, no jako se priča i o solid-state tipkama za iPhone 15 Pro modele, kao i o USB C portu za sva četiri iPhone 15 telefona.

Dakle, dosta razloga za veselje Apple fanova ove jeseni.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)