Galaxy S23 Ultra vs. iPhone 14 Pro Max – tko je prošao bolje u drop testu?

9 ožujka, 2023 by Nema komentara

One koji razmišljaju o nabavci novog telefona iz top segmenta vrlo su vjerojatno u dvojbi Galaxy S23 Ultra ili iPhone 14 Pro Max. Možda pomogne ovaj drop test dvoboj.

Realno i obektivno gledano, pogriješiti ne možete. Samsung Galaxy S23 Ultra i Appleov iPhone 14 Pro Max sam su vrh ponude pametnih telefona trenutno.

Oba modela nude vrhunski dizajn, top zaslone i performanse pa i kamere i izdržljive baterije.

Kao što svaki put svima koji me pitaju za savjet i kažem, realno birate Android ili iOS jer tu leže najveće razlike. Koji vam više paše znate samo vi.

Softverskom podrškom Samsung se sasvim približio Appleu pa ćete na jednom i drugom dobiti dugogodišnju podršku premda će rijeti iskoristiti maksimum podrške na i jednom ili rugom prije no što ga se riješe.

Galaxy S23 Ultra recenzija

Jedan od faktora pri odabiru mogao bi biti i izdržljivost uređaja na padove. Naročito za one baš nespretne među vama.

Kako se nose s padovima jedan i drugi telefon otkriva novi drop test na youtube kanalu PhoneBuff. Oba je skupocjena telefona lik bacao s visine struka na leđa, bok i direkt na ekran. Srce puca dok gledaš pa oni baš osjetljivi, bolje da ne gledaju.

iPhone 14 Pro Max recenzija
iPhone 14 Pro Max recenzija

Galaxy S23 Ultra s obje strane ima novo Gorilla Glass Victus 2 staklo, a iPhone 14 Pro Ceramic Shield staklo, također razvijeno u suradnji s Corningom.

Prednost iPhond 14 Pro Maxa trebao bi biti i deblji, plosnati okvir od nehržajućeg čelika i sasvim ravan zaslon, no je li doista?

Pogledajte i sami, rezultat vas možda iznenadi i ako Boga znate, ne bacajte svoje telefone uokolo, a pogotovo bez dodatne zaštite.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)