Huawei P60 serija i novi Mate X3 stižu 26.3. Objavljena i nova impresivna fotka!

9 ožujka, 2023 by Nema komentara

Kompanije Huawei ništa još nije potvrdila no prema objavi jednog leakstera na kineskoj druđtvenoj merži Weibo, nova Huawei P60 serija i preklopni Mate X3 stižu prije kraja ovog mjeseca. Nova noćna dotka najavljuje opasnu kameru P60 telefona.

Koliko se vas uopće više veseli Huawei telefonima, teško je reći, no svakako pratimo situaciju. Nova Huawei P60 serija u svakom slučaju stiže i to uskoro.

Navodni datum je 26.3. a uz njih Huawei će vrlo izgledno predstaviti i novi preklopni Mate X3 hibrid tableta i pametnog telefona.

Cijelu priču začinio je za nas još jednom i tvrtkin direktor Richard Yu, koji je na mreži Weiobo objavio sljedeću fotografiju:

Huawei P60 Pro
Fotka navodno snimljena Huawei P60 Pro telefonom

Snimljena je navodno kamerom telefona Huawei P60 Pro. Ne ostaje nam ništa drugo nego mu vjerovati, a fotka izgleda više no impresivno.

Ono što je na njoj toliko posebno je koliko dobro je snimljen vrh ovog tornja osvijetljenog svjetlima raznih boja, a istovremeno je i mjesec na noćnom nebu eksponiran savršeno.

Ono što bi većina telefona učinila u ovoj situaciji je ili osvijetliti mjesec pri čemu se ovaj toranj praktički ne bi vidio uopće ili pak osvijetliti toranj pri čemu bi mjesec bio preeksponiran.

Pod uvjetom da ovdje nije podvaljena fotka snimljena nekim ozbiljnim fotićem, Huawei bi opet u rukama mogao imati vrhunsku kameru, sad pogonjenu njihovom XMAGE tehnologijom.

Nadajmo se najboljem, premda već sad znamo da pristup Google servisima neće imati, a ni 5G mrežama.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)