Ovaj put neće zeznuti, Xiaomieva nova Ultra ide globalno!

12 ožujka, 2023 by Nema komentara

Lanjski Xiaomi 12S Ultra nije napustio Kinu pa ga zainteresirani na globalnim tržištima nisu imali priliku nabaviti. Ove godine navodno neće zeznuti pa bi Xiaomi 13 Ultra trebala biti dostupna svima.

Ultra ovo, ultra ono. Danas da bi privuklo pažnju na barem osam sekundi, sve mora biti Ultra, Pro ili makar Pro+.

Tako i vas najviše zanimaju moje recenzije Galaxya S23 Ultra i iPhonea 14 Pro Max, dok ostali uređaji ne dobiju ni priblično toliko pažnje.

To znaju i u Xiaomiu pa su i sami svoju paletu telefona proširili Ultra modelom. Prvi je bio Mi 11 Ultra, da bi lani ponudili Xiaomi 12s Ultra.

Prvi je na globalna tržišta stigao doduše sa zakašnjenjem, a lanjski Xiaomi 12S Ultra nikad ni nije napustio kinesko tlo, osim prije neki dan revijalno, kad se par primjeraka ukazalo na MWC-u u Barceloni.

Xiaomi 12S Ultra MWC23

Prema najnovijim informacijama jednog od pouzdanijih leakstera, Xiaomi 13 Ultra će biti dostupna globalno.

Uređaj još službeno nije ni predstavljen no već se o njemu “zna” podosta. Dosad objavljena tek jedna fotografija uređaja, najavila je opet veliki okrugli modul kamere na poleđini, a potvrdile su ga i fotografije zaštitne maske.

xiaomi 13 ultra

U njemu će navodno biti četiri kamere. Glavna će zadržati 1″ senzor iz Sonya, sad i na leđima Xiaomi 13 Pro flagshipa, a dobit će još bolju gimbal stabilizaciju.

Sve četiri će dobiti PDAF autofokus, a uz njih će straga imati i dToF (direct Time of Flight) senzor za izmjeru dubine.

Očekuje se naravno i super zaslon sprijeda te Snadpragon 8 Gen2 ispod poklopca te jakom baterijom s brzim punjenjem.

Baci oko na novi TECHPRESSO u kojem pričamo o Appleovoj dominaciji, novim nevoljama za Huawei, novim boljim baterijama iz Honora ali i drugim zanimljivim temama:

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)