I Huawei preuzima Dinamički otok? Evo kako će izgledati P60 Pro

13 ožujka, 2023 by Nema komentara

Nakon što je Realme kao prvi u Android svijetu prije neki dan predstavio telefon s klonom Appleova Dinamičkog otoka, sad će to izgledno učiniti i Huawei. Evo kako će izgledati Huawei P60 Pro flagship.

Oni koji ga koriste kunu se u njega, a oni koji ga nemaju mu se rugaju. Dinamički otok ilitiga Appleov fensi šmensi naziv za buže u zaslonu uspješno polarizira tržište otkako su iPhone 14 Pro i Pro Max u prodaji.

Realmeov Mini Capsule, barem ovako na daljinu izgleda kao blijeda kopija Appleova rješenja. Niti izgleda onako dobro, niti nudi ni približno funkcionalnosti koje nudi otok na Appleovim telefonima.

Kako se doznaje svi će iPhone 15 telefoni ove jeseni notch zamijeniti Dinamičkim otokom i vjerujem da će to pozdraviti svi Apple fanovi.

Bilo je samo pitanje trenutka kad će ovaj Appleov otok zaživjeti u Android taboru. Sad će ga nakon Realmea sudeći prema objavljenim shemama preuzeti i Huawei.

Naime, objavljeni nacrti prikazuju navodno Huawei P60 Pro telefon, koji su u skladu s dosad objavljenim renderima.

Modul kamere na leđima zaista će biti kao na renderima, a po prvi put vidimo i frontu na koju se vraća senzor dubine uz selfie kameru.

Huawei P60 Pro
Huawei P60 Pro

Čini se da će P60 Pro poput iPhonea 14 Pro i Pro Max dobiti dva otvora – jedan za selfie kameru i drugi za Face Unlock. Navodno će ih popratiti i softverski te ponuditi iskustvo prikaza obavijesti po uzoru na Appleov Dinamički otok.

Uređaj će inače dobiti 6.6-ončni OLED zaslon sa 120Hz frekvencijom osvježavanja, Snapdragon 8 Gen2 4G kao pogonski čip i 5,000mAh bateriju s podrškom za 100W žično punjenje.

huawei p60 pro

Straga će dobiti 50MP Sony IMX888 glavnu kameru, 50MP IM858 ultra-wide kao i 64MP OV64B telephoto (3.5x) kameru te 3D oF senzor, a sve skupa povezuje Huaweieva XMAGE tehnologija obrade fotografija i videa.

Vidjeli smo i neke impresivne fotografije, navodno snimljene Huawei P60 Pro kamerom.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)