Pixel 8 Pro će biti upravo ono što želite!

14 ožujka, 2023 by Nema komentara

Premda do jeseni ima još puno, već kreću ćakule i renderi Pixel 8 serije jer ako pričamo o iPhone 15 seriji, možemo i o Googleovim borcima.

Google Pixel 7 i Pixel 7 Pro dizajnom se značajno ne razlikuju od njihovih prethodnika s najvećom promjenom na camera baru na poleđini.

Pixel 7 Pro je sprijeda praktički identičan Pixelu 6 Pro, dok je Pixel 7 ipak nešto manji i u ruci 10g lakši.

Ono što se meni osobno na ovim renderima Google Pixel 8 Pro telefona sviđa najviše je izgledno sasvim ravan zaslon sa zaobljenijim uglovima.

Pixel 8 Pro
Pixel 8 Pro

Zaobljeni bridovi ekrana mogu uzgledati cool, no meni osobno nisu napeti, a pogotovo kad su ovako jako zaobljeni što nerijetko uzrokuje i neželjene dodire.

Izvor navodi dimenzije Pixel 8 Pro telefona kao 162.6×76.5×8.7mm što je praktički identično gabaritima aktualnog Pixela 7 Pro, mada isto tako navode da će zaslon imati dijagonalu 6.52 inča.

Na poleđini je osvježeni modul kamere poznat kao camera bar, a u njemu tri objektiva sad u jednom ovalnom otvoru ali nekakav dodatni senzor ispod bljeskalice udesno.

Google nam možda već na ovogodišnjoj Google I/O konferenciji u svibnju otkrije dizajn Pixel 8 serije. To su naime, učinili lani.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)