Pixel Fold navodno s velikim adutom protiv Samsungova Folda

17 ožujka, 2023 by Nema komentara

Google bi na nadolazećoj Google I/O konferenciji u svibnju trebao predstaviti dva nova uređaja, među kojima je i prvi njihov preklopnjak. Taj Pixel Fold imat će izgledno i jak adut protiv Galaxya Z Fold iz Samsunga.

Koliko će još dugo Samsung ovako suvereno vladati tržištem preklopnih telefona teško je reći jer malo pomalo, sve je više konkurenata.

Svojeg će ako se glasine ispostave točnima, predstaviti i Google, a nosit će ime Pixel Fold.

Google Pixel Fold cijena

Kažu da će biti predstavljen kad i Pixel 7a na I/O konferenciji u svibnju. Taj Pixel Fold bi trebao dobiti 5.79″ vanjski zaslon, dok je unutarnji dijagonale 7.69 inča.

Time bi formatom Pixel Fold bio više nalik na Oppo Find N2 no na Galaxy Z Fold4. Naime, bit će “pravokutniji” odnosno više za korištenje u pejzažnoj orijentaciji, dok je Fold4 više za korištenje u onoj portretnoj ili uspravnoj ako hoćete.

Oppo Find N2 vs Galaxy Z Fold4

Pokretat će ga Google Tensor 2, koji pokreće i Pixel 7 te Pixel 7 Pro ali i taj nadolazeći Pixel 7a. Imat će 12GB RAM-a i 256GB podatkovne memorije.

Sve to zvuči sjajno, no najveći će mju adut naspram Samsungova Folda ipak biti cijena.

Renomirani leakster Yogesh Brar na Twitteru najavljuje za Pixel Fold cijenu u rasponu od $1300-$1500. Time će biti i $500 jeftiniji od Galaxya Z Fold4 iz Samsunga, koji kreće od $1799.

Nadolazeći Pixel 7a bi također mogo biti pravi hit, pogodi li Google s cijenom. Brar misli da bi i on mogao biti povoljan u rangu od $450 do $500.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)