Galaxy Z Flip5 donosi značajan redizajn?

20 ožujka, 2023 by Nema komentara

Još je otprilike šest mjeseci do službenog predstavljanja novih Galaxy Z uređaja iz Samsunga, no ovih se dana žestoko priča o njima. Galaxy Z Flip5 navodno donosi značajan redizajn.

Galaxy Z Flip4 po mom je skromnom mišljenju, a tako i prodajni rezultati kažu tako, najbolji je trenutno preklopni smartphone na tržištu.

Ove s egodine pojavio i zanimljiv rival u liku Oppo Find N2 Flip telefona, koji u odnosu na Flip4 donosi značajno veći vanjski zaslon. Priča se da će isto napraviti i ovogodišnji Moto Razr 2023.

U to ime Samsung će prema informacijama nekih tipstera učiniti isto. Svoj će Galaxy Z Flip5 navodno opremiti značajno većim vanjskim zaslonom ili ako je za vjerovati nekim renderima čak s dva komada.

Jedan će biti manji uz modul dvostruke kamere, a onda bi cijeli onaj ostatak polovice telefona bio drugi veliki vanjski zaslon formata 1:1.038 i dijagonale 3.4″.

Prema ovim renderima, sperma se i redizajnirana šarka te plosnati okvir telefona, koji će se sad još “prisnije” preklapati praktički bez razmaka između dviju polovica.

Galaxy Z Flip5 koncept

Manji zaslon izvana bi mogao prikazivati vrijeme i status baterije, dok bi ovaj veći bio u svakom slučaju puno iskoristiviji za pregled pa i odgovaranje na pristigle obavijesti kao i olakšano kadriranje pri snimanju samog sebe glavnim kamerama.

Bolja se šarka navodno sprema i za Galaxy Z Fold5.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)