Galaxy S23 serija dobiva ažuriranje koje značajno poboljšava kamere

30 ožujka, 2023 by Nema komentara

Samsungova Galaxy S23 serija upravo dobiva novo ažuriranje, koje će iskustvo korištenja njihovih ionako odličnih kamera dodatno poboljšati.

Sva tri modela Galaxy S23 serije opremljena su ozbiljno dobrim kamerama. Trojac predvodi Galaxy S23 Ultra, koji je jedini opremljen 200MP glavnom kamerom ali i periskopskom telefoto kamerom za 10x optički zum.

Kompaktni Galaxy S23, koji dijeli kamere s većim Galaxyem S23+ također se dokazao odličnim kamerama, možda i najboljim na jednom kompaktnom Androidu.

Tvrtka je od izlaska uređaja na tržište Galaxy S23 seriju već ažurirala, a ovo najsvježije, upravo u optjecaju, dodatno poboljšava njihove kamere.

Iz popisa novosti, koje donosi, da se zaključiti da ovo ažuriranje ubrzava sam rad kamere. Izmijenjen je algoritam autofokusa i omogućuje snimanje čak i kad kadar nije u idealnom fokusu, no to možete podesiti u postavkama Camera Assistant » Prioritize Focus Over Speed ON.

Poboljšali su oštrinu i smanjili treperenje dok snimate ultra-širokom kamerom u Super-Steady režimu dok je malo svjetla.

Poboljšanja je dobila i stabilizacija videa pri snimanju u FHD kvaliteti pri 60fps.

Ispravili su i neke bugove poput onog zbog kojeg se pri fotkanju glavnom kamerom na zaslonu prikazivala zelena linija ali i neke druge.

Ukratko, zvuči kao ažuriranje kojeg će korisnici telefona serije Galaxy S23 rado preuzeti na svoje telefone i uživati u još boljim kamerama.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)