WhatsApp uvodi novu opciju za preljubnike i špijune

4 travnja, 2023 by Nema komentara

WhatsApp skoro pa na mjesečnoj bazi dobiva nove opcije i funkcionalnosti, a ova najnovija koja stiže, mogla bi biti praktična preljubnicima i špijunima.

Već je neko vrijeme moguće WhatsApp na telefonima zaključati pinom ili biometrijom kako bi svoju korespodenciju sačuvali od znatiželjnih pogleda ukućana ili nekog trećeg.

Bitna je to opcija za sve preljubnike ili špijune, kojima je bitno svoje prepiske skriti od drugih.

Koliko god zgodno bilo, malo je zamorno pri svakom pokretanju WhatsAppa ukucavati pin ili skenirati prst pa WhatsApp testira bolju opciju.

Naime, uvode mogućnost zaključavanja pojedinih chatova kako individualnih tako i onih grupnih razgovora.

Prema objavi ekipe s portala WABetaInfo, WhatsApp beta u verziji 2.23.8.2 za Android ti će se zaključani chatovi prikazivati u zasebnoj kartici.

WhatsApp zaključavanje chata

Za zaključavanje chata potrebno je dodirnuti opis kontakta odnosno grupe na vrhu i odabrati tip autorizacije. U ponudi su PIN i biometrija. Nakon toga će znatiželjnicima u vašoj kući ipak biti malo teže pronjuškati vam WhatsApp korespodenciju dok ste u tušu.

Kad će ova nova opcija biti dostupna svima, nije još poznato, no sve upućuje na to da nećemo dugo čekati.

Živimo u čudnim vremenima, u kojima je privatnost valuta vrijednija od zlata i sve jse teže pronalazi. S jedne strane ta je privatnost tako bitna, a s druge toliko je onih, koji kao da ne postoje ako dnevno ne objavljuju svoje fotke, fotke svoje djece i ne dokumentiraju svaki obrok i izlet na društvenim mrežama.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)