Technics EAH-AZ60 True Wireless slušalice [VIDEO]

7 travnja, 2023 by Nema komentara

Premium kvaliteta zvuka i napredne tehnologije utkana je u Technics EAH-AZ60 True Wireless slušalice namijenjene pružanju superiornog iskustva slušanja bilo da ste uključeni u konferencijski poziv ili slušate omiljenu glazbu.

Zašto odabrati EAH-AZ60?

U posljednje tri godine mnogi su se suočili s novim životnim navikama i situacijama. Rad od kuće, ispitivanje životnih odabira, promjene poslova, zaokreti u karijeri i privatnom životu, brojne prilagodbe u svim sferama privatnog i poslovnog života dovele su do promjena. Sve to donijelo je i nove izazove, nove zvukove. Svaki od tih zvukova natječe se za pažnju, što pak utječe na sposobnost fokusiranja i aktivnog sudjelovanja u svakom aspektu života. Poglavito u poslovnom svijetu kada je sve te zvukove potrebno pravilno svrstati poradi koncentracije, ali i relaksacije nakon posla. Sve u vidu najbolje moguće reakcije na audio podražaje. 

Technics je iskoristio svoje bogato znanje u vrhunskom audio inženjerstvu, pomno  izgrađivano više od pola stoljeća stvorivši istinski bežične slušalice. Objedinjeno znanje dalo je za rezultat Technics EAH-AZ60 premium slušalice uz koje će audio iskustvo poprimiti sasvim novu razinu slušanja i komuniciranja.

Beskompromisna kvaliteta zvuka

EAH-AZ60 donose beskompromisnu kvalitetu zvuka stvorenu za visokokvalitetno slušanje uz dvostruko poništavanje buke, JustMyVoiceTM tehnologiju prepoznavanja govora s 8 mikrofona te napredno smanjenje šuma vjetra i Multipoint Bluetooth®za istovremeno povezivanje na dva uređaja. 

Premium Technicsova kvaliteta zvuka

Iskorištavajući svoju filozofiju Hi-Fi audio inženjerstva i znanje prikupljano tijekom 55-godišnje povijesti, Technics premium zvuk sad vam je dostupan na dlanu.

Jedinstveni dizajn Technics EAH-AZ60 akustičke komore, harmonizator i zvučničke jedinice promjera 8 mm nude bogat i ekspanzivan zvuk s glatkim i preciznim pojedinostima koje slušateljima omogućuju da čuju svaki detalj. Akustička kontrolna komora optimizira protok zraka radi stvaranja snažnog basa i pojačanja zvuka u srednjem rasponu. Novoprilagođeni harmonizator generira glatke visoke tonove, omogućujući nenadmašan raspon prirodnih zvukova. U naprednoj dinamičkoj zvučničkoj jedinici promjera 8 mm nalazi se membrana od bioceluloze koja je istovremeno čvrsta i savitljiva te omogućuje čist i autentičan zvuk – od jasnih niskih do fluidnih visokih tonova. 

Uz to, EAH-AZ60 podržava kvalitetu zvuka visoke razlučivosti uz tehnologije Bluetooth® i LDAC, nudeći širok dinamički raspon zvuka s brzim odzivom i visokom definicijom.

Superiorna kvaliteta poziva

EAH-AZ60 opremljene su JustMyVoiceTM tehnologijom koja slušateljima donosi izvrsnu kvalitetu zvuka. Mikrofoni za prepoznavanje glasa prepoznaju vaš glas kad govorite, dok dva MEMS mikrofona aktivni hvataju glas i smanjuju okolišnu buku pomoću tehnologije stvaranja snopa radi jasnih poziva čak i u bučnim okruženjima ili tijekom rada od kuće. 

Kod modela EAH-AZ60 ukupno osam mikrofona u lijevom i desnom uhu imaju važnu ulogu u omogućivanju ugodnijih i prirodnijih razgovora preko telefona. 

Smanjenje buke uslijed zračne struje

Strujanje zraka jedan je od primarnih čimbenika koji utječu na kvalitetu poziva, pa da bi osigurao visoke audio performanse u svim okruženjima Technics je opremio AZ60  tehnologijom smanjenja buke uslijed zračne struje. EAH-AZ60 koriste mikrofone s rupicama koji su instalirani duboko u slušalicama kako bi minimizirali vibracije uzrokovane zrakom i pospješili razgovore bez struje zraka. 

Vodeće poništavanje buke u branši (EAH-AZ60)

Dostupna samo na modelu EAH-AZ60, Technics tehnologija dvostrukog hibridnom poništavanja buke, koja se sastoji od poništavanja unaprijed i povratnog poništavanja buke, eliminira buku izvan i unutar slušalica. Kad se upari s digitalnom i analognom obradom, ta kombinacija stvara najbolje performanse poništavanja buke u klasi*2 koje su savršene za blokiranje ometajućih pojava, bilo kod kuće ili vani. 

Način rada prirodnog ambijenta / usmjeravanja pažnje

EAH-AZ60 opremljene su jedinstvenim načinima rada ambijentalnog zvuka koji se mogu postaviti na „Prirodni ambijent“ ili „Usmjeravanje pažnje“. Način rada prirodnog ambijenta hvata sve šumove iz okoliša, omogućujući korisniku da sluša glazbu ili priča na telefon i istovremeno obraća pažnju na svoje okruženje. Način rada usmjeravanja pažnje hvata zvukove u frekvencijskom rasponu ljudskog glasa, osiguravajući da slušatelj čuje obližnje ljudske glasove, primjerice objave u zračnoj luci ili glas člana obitelji kod kuće. 

Dizajn za udobno cjelodnevno nošenje

Dio slušalice koji ide u uho ima novi oblik kapljice kako bi se maksimizirao kontakt sa slušnim kanalom korisnika radi optimalnog prianjanja, dok je vanjski dio te kapljice tanji nego kod prijašnjih modela čime se sprječava ispadanje. 

Završna obrada IPX4 otporna na vlagu

Slušatelji mogu ponijeti nove Technicsove TW slušalice bilo kuda. EAH-AZ60 krasi vodootpornost u skladu sa standardom IPX4 te će one biti neoštećene kao ih se poprska vodom iz bilo kojeg smjera. 

Usporedi cijene mobitela Nabava.net

Svi mobiteli na jednom mjestu.

Nabava.net ti omogućava pretragu i usporedbu cjelokupne ponude mobitela na hrvatskom tržištu.

Izbor boja za svaki stil

True Wireless slušalice postale su osnovnom dodatnom opremom suvremenog čovjeka u raznim situacijama: od rada do vježbanja, od putovanja do opuštanja. Slušatelji mogu birati između dvije boje EAH-AZ60 modela. Uvijek u trendu, visokokvalitetna završna izrada u crnoj boji savršeno će se u uklopiti u svakoj prilici. Sekundarna boja je srebrna koja će znatnije naglasiti slušalice prilikom nošenja. 

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)