Xiaomieva Ultra s “najsavršenijim Leica objektivom ikad” stiže do kraja mjeseca!

7 travnja, 2023 by Nema komentara

Za sve Xiaomi fanove, a naročito one koji su nesretni što Xiaomi 12 Ultra flagship nikad nije napustio granice Kine danas stiže potvrda dobrih vijesti. Xiaomi će u suradnji s Leicom do kraja ovog mjeseca lansirati 13 Ultra telefon, koji će još jednom pomaknuti granice mobilne fotografije.

Xiaomi 12S Ultra predstavljena ljetos van Kine nikad nije izišla osim kratke šetnje po Xiaomievu MWC štandu u Barceloni.

Xiaomi 13 Pro, koji je zajedno s Xiaomiem 13 dostupan globalno, dobio je Ultrin 1″ senzor glavne kamere. Što njime može pokazao je u recenziji, no Xiaomi i Leica najavljuju da mogu još bolje.

Tvrtka je sad na Twitteru potvrdila predstavljanje modela Xiaomi 13 Ultra do kraja mjeseca travnja kao i njegovu globalnu dostupnost u mjesecima koji slijede.

Ništa službeno o telefonu još nije poznato ali se nagađa da će on dobiti ne tri nego čak 50MP kamere na poleđini. Ta četvrta bi mogla biti još ozbiljnija periskopska telefoto kamera, koja bi nadmašila 3.2X zum modela Xiaomi 13 Pro.

S druge strane Xiaomev partner Leica najavljue “najsavršeniji Summicrom objektiv za mobilnu fotografiju ikad” pa je sve više razloga za nestrpljenje.

xiaomi 13 ultra
Xiaomi 13 Ultra fotka užico

Što se ostalih značajki Xiaomi 13 Ultra telefona tiče, premda ništa nije službeno, ne treba sumnjati da će on dobiti top LTPO zaslon, jaku bateriju s brzim punjenjem i Snapdragon 8 Gen2 čip ispod haube.

Bit će zanimljivo može li Xiaomi svojom Ultrom parirati ili čak nadmašiti Ultru iz Samsunga.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)