Znamo kakve će kamere dobiti Galaxy Z Flip5 i Z Fold5

7 travnja, 2023 by Nema komentara

Ovo ljeto Samsung će nam predstaviti svoje nove preklopnjake serije Galaxy Z. Premda nas od toga dijeli još nekoliko mjeseci, doznaje se kakvim će kamerama Samsung opremiti soj Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5.

Sudeći po svemu što je konkurencija dosad predstavila, kao i po onome što znamo da će biti predstavljeno, bit će ovo važna godina za tržište preklopnjaka.

Samsung će se morati dodatno potruditi želi li zadržati svoju dominaciju. Super zanimljive nove preklopne modele predstavili su već Oppo i Huawei, a već smo vidjeli i kako će izgledati nadolazeći preklopni Vivo i Motorola telefoni.

Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5

Kako se neslužbeno doznaje, Samsung će na te nove Flip rivale odgovoriti većim cover zaslonom svojeg Galaxya Z Flip5. To ćemo svakako pozdraviti kao i novi Snapdragon 8 Gen2 čip ispod haube.

Sad se doznaje i kakve će kamere dobiti taj Galaxy Z Flip5 ali i Galaxy Z Fold5, a ako ste se nadali nekim drastičnim promjenama, razočarat ćete se.

Prema saznanjima sad već renmiranog leakstera Yogesha Brara, dva će Samsungova preklopnjaka zadržati isti koncept.

Galaxy Z Flip5 tako će opet dobiti dvije 12MP kamere – glavnu i ultra-široku. Galaxy Z Fold5 će pak dobiti opet tri kamere – 50MP glavnu, 12MP ultra-široku i 10MP telefoto kameru.

Dobra vijest je da će Samsung navodno ipak implementirati nove senzore, koji bi trebali ipak osigurati još nešto bolje fotke i video.

Hoće li pritom Samsung zamijeniti baš sve senzore ili samo neke, nije još sasvim jasno.

Bilo bi lijepo kad bi Samsung uspio napraviti nešto ozbiljniji pomak po pitanju kamera svojih preklopnih telefona, koji ipak kaskaju za kamerama serije Galaxy S.

Najnovije na našem YouTube kanalu:

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)