Google korisnicima Pixela nasumično poslao – novac

9 travnja, 2023 by Nema komentara

Na subredditu specijaliziranom za Pixel mobitele, „niču“ objave korisnika koji tvrde da im je Google nasumično poslao novac putem Wallet usluge. Neki dobivaju skroman iznos od nekoliko desetaka dolara, dok su neki dobili i četveroznamenkaste cifre.

„Upravo sam dobio gotovo 100 dolara u šest različitih novčanih nagrada za ‘dogfooding’ probnu verziju Google Paya“, napisao je jedan korisnik Reddita te je pokrenuo lavinu komentara onih koji su se našli u istoj situaciji.

Prema definiciji, ‘dogfooding’ označava testiranje novorazvijenog proizvoda ili usluge, prije nego što se stavi na raspolaganje ostalim korisnicima. Neki, stoga, smatraju da je Google trebao poslati novac svojim zaposlenicima, a ne nasumičnim korisnicima. Drugim riječima, došlo je do – pogreške.

„Razgovarao sam s Googleom čim mi je novac počeo pristizati. Obavijestili su me da su svjesni problema i da će biti riješen za 48 sati. Čini se da je to bila velika pogreška s njihove strane“, napisao je jedan redditor u komentarima.

Navodi se i da je Google obavijestio „oštećene“ korisnike da će povući novac s njihovog Google Walleta, no ako im to ne uspije, moći će ga zadržati.

Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)