Motorola Razr 40 Ultra će dobiti najveći cover zaslon od svih preklopnjaka

9 travnja, 2023 by Nema komentara

Ako će nešto ove godine biti tending u svijetu pametnih telefona, bez dvojbe će to biti povećavanje vanjskih zaslona Flip preklopnjaka. Najvećeg će dobiti novi Motorola Razr 40 Ultra aka Motorola Razr+ 2023.

Baš kao što svi nešto moraju imati Ultra telefon u svojem portfelju uređaja, tako će uskoro svi morati imati i preklopni model.

Samsung je tu odvažno uz Huawei krenuo prvi no s obzirom na sve nevolje koje su zadesile kineskog diva, Samsung uživa u apsolutnoj dominaciji tržištem u kategoriji Foldables.

Ova će godina kako stvari stoje biti prekretnica po pitanju preklopnjaka tipa Flip. Već smo upoznali prilično impresivni Oppo Find N2 Flip. Vivo X Flip se također ukazao, Galaxy Z Flip5 je isto tako fix ovog ljeta, a bit će tu i novi Razr iz Motorole.

Ono što im je svima zajedničko ili u trendu ako hoćete je povećavanje tih njihovih vanjskih cover zaslona. Trend povećavanja za sobom nosi u izgledno veću funkcionalnost tih vanjskih ekrana.

Galaxy Z Flip4

Samsugov je Galaxy Z Flip krenuo s tek 1.1-inčnim vanjskim zaslonom, a aktualni Galaxy Z Flip4 ima 1.9″ vanjski zaslon.

Njegov nasljednik Galaxy Z Flip5 navodno će dobiti 3.4″ vanjski zaslon, kojim će nadmačiti i 3.3-inčni vanjski zaslon Oppo Find N2 Flip preklopnjaka.

Tako veliki vanjski zaslon Samsung će andamo se iskristiti bolje od svojeg kineskog rivala pa omogućiti čitanje i odgovaranje na poruke pa i podržati veći broj aplikacija.

U igri “Tko ima najvećeg” prema najnovijim glasinama ove će godine ipak pobijediti Motorola. Njihov Razr 40 Ultra poznat i kao Razr+ 2023 imat će najvećeg dijagonale čak 4.5 inča, a prekrivat će praktički cijelu gornju polovicu uređaja.

Motorola Razr 40 Ultra
Motorola Razr 40 Ultra

To potvrđuje i prva navodna fotografija uređaja uživo.

Unutra će navodno dobiti 6.7″ plastični OLED zaslon i Snapdragon 8+ Gen1 ispod haube te 4000mAh bateriju.

U igru se možda još uključe i drugi igrači poput Xiaomia i OnePlusa pa nas u svakom slučaju očekuje zanimljiva godina preklopnjaka.

Novo s našeg YouTube kanala:

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)