Vozač u Velikoj Gorici proletio kroz rotor, sve je snimljeno

14 travnja, 2023 by Nema komentara

Na snimci nadzorne kamere, koju je objavio lokani portal, vidimo srebrni karavan kako doslovno prolijeće preko rotora, ruši prometne znakove, a nakon toga – odlazi s mjesta nezgode kao da se ništa nije dogodilo

Već smo nekoliko puta na ovim stranicama objavljivali snimke s nadzornih kamera koje prikazuju kako automobili “prolijeću” preko rotora, s lakšim ili težim posljedicama. Takve snimke obično su dolazile iz drugih krajeva svijeta, no ova najnovija stiže iz naše zemlje, točnije iz Velike Gorice. Tamo je, u noćnim satima 8. travnja, nepoznati vozač proletio kroz rotor na raskrižju Kolodvorske i ulice Ljudevita Posavskog.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Događaj su zabilježile obližnje nadzorne kamere u vlasništvu Gradskog nadzornog centra, a njihove je snimke objavio portal VGdanas. Jasno se vidi kako se vozilo, srebrni karavan, približava kružnom toku velikom brzinom, pa umjesto da uspori i propisno prođe kroz njega, punim gasom prelazi posred uzvisine, raslinja i pritom ruši prometne znakove.

Ovom prilikom vozač je oštetio karter svojeg vozila, iz kojeg je iscurilo motorno ulje, no to ga nije zaustavilo u namjeri da pobjegne s mjesta prometne nesreće. Srećom, u tom trenutku na tom mjestu nije bilo pješaka. O svemu je obaviještena i policija, koja je otvorila istragu.

Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)