Pixel 7a će biti skuplji od prethodnika, stižu Pixel Fold i Pixel tablet

18 travnja, 2023 by Nema komentara

Poznati leakster otkriva detalje o “Pixel sezoni” koja počinje za manje od mjesec dana. Ovo su uređaji, koje će Google predstaviti, koliko če koštati i kad će biti dostupni za kupnju.

10. svibnja bit će ako je za vjerovati renomiranom leaksteru Jonu Prosseru za Google valjda i najvažniji dan ove godine. Svoju I/O konferenciju za developere, Google će iskoristiti jače no ikad dosad.

Prosser tvrdi da će tada predstaviti čak tri uređaja – Pixel tablet, Pixel 7a telefon i svoj prvi foldable Pixel Fold, kojim će se suprotstaviti ponajprije Samsungovu imenjaku.

Na Twitteru je objavio i datume pa tvrdi da će samo Pixel 7a biti dostupan za kupnju odmah po predstavljanju.

Pixel Fold pretprodaja će potrajati do 30.5. a isporuke tog prvog Googleova preklopnjaka kreću tek od 27.6.

Time bi Google dobio tri lansiranja proizvoda – Pixel A u svibnju, Pixel Fold krajem lipnja i nove Pixel telefone u listopadu.

Prosser ima nešto za reći i o cijenama. Tako je uvjeren da će Pixel 7a koštati $50 više od svojeg prethodnika, odnosno $450.

Zanimljivo je i to što Pixel 6a dolaskom Pixela 7a navodno neće biti ukinut. Google valjda namjerava kao Apple starije modele zadržati u ponudi nekoliko godina.

Nadalje, Pixel Fold koji će ponuditi iskustvo nalik na Galaxy Z Fold4 iz Samsunga, koštat će po Prosseru basnoslovnih $1799. Nadajmo se da su mu informacije netočne.

O novom Pixel Tabletu znamo tek da će biti pokretan Tensor G2 čipom kao i Pixel 7 serija te da će uz njega ponuditi magnetski dok za punjenje.

Najnovije s našeg YouTube kanala:

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)