Huawei P60 Pro osvojio je Tipa World Award za najbolji fotografski pametni telefon 2023.

20 travnja, 2023 by Nema komentara

Huawei P60 Pro, najinovativniji fotografski pametni telefon čiju europsku premijeru tek očekujemo, nagrađen je prestižnom nagradom za najbolji foto pametni telefon 2023. godine od strane TIPA (Technical Image Press Association) – jednog od vodećih autoriteta u području fotografiranja i fotografije.

Huawei, kao jedan od pionira tržišta potrošačke elektronike, predan je stalnim inovacijama i približavanju digitalnog svijeta svakoj osobi, obitelji i organizaciji u svijetu. Tvrtka ne prestaje podizati ljestvicu inovacija s brojnim uređajima poput upravo lansiranog pametnog sata Watch Ultimate, kao i sa svojim najnovijim pametnim telefonom – modelom P60 Pro. Ovaj flagship model donosi novu generaciju revolucionarnih fotografskih značajki i estetskog dizajna s kojima je postignut još jedan revolucionarni korak u polju mobilne fotografije.

Najbolji fotografski pametni telefon 2023.

Legendarna Huawei P serija rođena je s inovativnim foto tehnologijama u središtu svog identiteta, a najnoviji model – P60 Pro najbolji je primjer tog naslijeđa. Novi i najimpresivniji fotografski model nasljeđuje izvrstan pedigre fotografije i estetike, te čini još dodatni iskorak u optičkom sustavu i dizajnu. Huawei P60 Pro savršeno integrira pametnu mobilnu fotografiju i tehnološku estetiku kroz reinterpretaciju klasičnog dizajnerskog jezika obožavane P serije i donosi snažan napredak u industriji u sektoru inovacija mobilne kamere.

U eri kamera pametnih telefona, Huawei je više puta donosio inovacije i nadogradnje u tehnologiju mobilnog fotografiranja. Ovaj stalni razvoj revolucionarne mobilne fotografije i tehnološke inovacije nagrađeni su od asocijacije TIPA (Technical Image Press Association), koja spaja razne stručne publikacije i izdavače na temu fotografije diljem svijeta. TIPA WORLD AWARDS priznate su kao najpoželjnije nagrade za fotografije i slike diljem svijeta. Oni prepoznaju i poštuju industrijske tvrtke i njihove proizvode te služe kao važno mjerilo i vodič za potrošače pri donošenju njihovih odluka o kupnji. Tako je Huawei P60 Pro osvojio nagradu TIPA WORLD AWARD za najbolji fotografski pametni telefon 2023. što je obrazloženo na sljedeći način od strane zaduženih- “Svestrani suputnik za one koji traže visokokvalitetnu kameru pametnog telefona za fotografije i fotografije”. 

Sljedeća generacija vrhunskih fotografskih pametnih telefona dolazi u Europu

Ovog proljeća, točnije od 9. svibnja i EU premijere u Münchenu, Huawei će na europskom tržištu predstaviti ovaj vrhunski pametni telefon sljedeće generacije za sve one koji vole fotografiju i izvanredan dizajn. Huawei P60 Pro mogao bi postati best-buy i ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele uhvatiti fotografiju s najviše detalja s različitih udaljenosti, bilo da snimaju zalazak sunca, noćne scene, zvijezde ili dnevne kadrove. 

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)