Ivan Gabrić novi je predsjednik Uprave IN2 grupe

21 travnja, 2023 by Nema komentara

Ugledni hrvatski ICT menadžer Ivan Gabrić pred novim je karijernim izazovom. Iza njega je gotovo trideset godina rada u ICT sektoru, počevši od Infosistema, pa do upravljačke pozicije u A1 Hrvatska. Posebno se pamti njegov doprinos impresivnom razvoju Combisa, koji je baš pod njegovim vodstvom izrastao u respektabilnu regionalnu ICT kompaniju.

Zahvaljujući svojem bogatom poslovnom iskustvu Ivan Gabrić je dobro upoznat s IT industrijom i regionalnim tržištem, dugi niz godina radio je na razvijanju kompleksnih ICT usluga i rješenja za niz različitih industrija. Tijekom cijele karijere radio je na razvoju tehnoloških poslovnih rješenja i plasiranju usluga na tržište.

Sada je prihvatio izazovnu poziciju na čelu jedne od najvećih domaćih IT kompanija, koja je prošla kroz promjenu vlasničke strukture i potom turbulentni reorganizacijski period.

IN2 grupa je dio međunarodne grupacije CSI, a poslovni rezultati IN2 grupe za 2022. pokazuju kontinuirani rast poslovanja grupacije.


„Iznimno se veselim dolasku u IN2 grupu, jednu od najvećih i najuspješnijih kompanija u IT sektoru Hrvatske i regije. Vjerujem da će moja pozitivna energija, visoka motiviranost za postizanjem ciljeva i otvorena dvosmjerna komunikacija biti pokretač novih poslovnih uspjeha. Moj je cilj podržati rast grupacije, nastaviti jačati odnose s postojećim korisnicima te pokrenuti nove projekte s novim korisnicima. Mi smo snažna grupacija koju čine prije svega naši zaposlenici, točnije njih 650 u pet poslovnih jedinica u deset tvrtki u sklopu IN2 grupe. Želja mi je da i u budućnosti rastemo kao grupacija s našim zaposlenicima, korisnicima i tržištem u cjelini“, izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave IN2 grupe.

„Drago nam je što će Ivan Gabrić svojom ekspertizom, raznolikim iskustvom i novim idejama dodatno ojačati naš upravljački tim radi daljnjeg organskog i anorganskog rasta IN2 grupe“, istaknula je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.


Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)