Zanimat će vas – Poco F5 najavljen s moćnim novim čipom

25 travnja, 2023 by Nema komentara

Ako ste među onima koji su oko bacili na Redmi Note 12 Turbo, namijenjen kineskom tržištu, zanimat će vas upravo najavljeni Poco F5.

Poco telefoni serije F poznati su po ponajprije po ozbiljnim performansama koje u pravilu nudde po povoljnijoj cijeni. Tako se i Poco F4 GT na testu pokazao kao vrlo zanimljiv telefon za gejmersku populaciju.

Snapdragon India na svojem je službenom Twitter profilu sad najavio novi Poco F5, o kojem nam Xiaomi dosad ništa nije otkrio. Kako se doznaje, Poco F5 će biti pokretan novim Snapdragon 7 Plus Gen2 čipom.

Riječ je o ozbiljno moćnom 4nm čipu, koji će se iz tog gornjeg doma mid-range segmenta tržišta nadmetati s uređajima iz premium divizije.

Kako se doznaje, Poco F5 će najvjerojatnije biti renrandirana verzija Redmi Note 12 Turbo telefona, koji ne bi trebao napuštati Kinu.

Ako će doista biti tako, taj Poco F5 će se osim čipom moći pohvaliti i 6.67-inčnim 120Hz OLED zaslonom, 5,000mAh baterijom s 67W žičnim punjenjem i 64MP+8MP+2MP sistemom kamwra na poleđini.

Poco F4 lani se u Europi prodavao po cijeni od 400€ pa se slična cijen očekuje i za njegova nasljednika.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)