Galaxy Z Fold5 navodno donosi promjene koje ste tražili

26 travnja, 2023 by Nema komentara

Samsung će kako se doznaje ove godine Galaxy Z preklopnjake predstaviti i ranije od uobičajenog, a nasljednik aktualnog Galaxya Z Fold4 donijet će promjene koje ste tražili.

Ako ste se nadali jeftinijem Galaxyu Z Fold5 to vjerojatno nećete dobiti ali biste mogli dobiti tanji i lakši uređaj.

Tako barem tvrdi renomirani leakster Ice Universe koji navodi usporedne mjere aktualnog Galaxya Z Fold4 i nadolazeće Fold5-ice.

Prema njegovim informacijama, novi Galaxy Z Fold5 bit će tanji i to osjetno. Navodno će preklopljen mjeriti 13.4mm u usporedbi s Galaxyem Z Fold4 čija debljina seže od 14.2mm na najtanjem do 15.8mm na najdebljem dijelu.

Tako je zbog šarke, koju je Samsung za Fold5 preinačio. Bit će to tzv. droplet hinge odnosno šarka u formi kapljice, a osigurat će tjesnije preklapanje i potpuno ravlačenje uređaja.

Novi će Galaxy Z Fold5 biti i 9g lakši od aktualnog modela, a težit će 254g.

Generalno će gabaritima dvije generacije perklopnjaka biti vrlo slični iako će novi biti 0.2mm niži, uži i tanji u rasklopljenom stanju.

Budući da će navodno imati iste dijagonale zaslona odnosno 6.2″ vani i 7.56″ unutra, za očekivati je da će okvir zaslona biti i nešto sitno tanji.

Prema svemu što dosad doznajemo, značajniji redizajn doživjet će Samsungov najpopularniji preklopni telefon – Galaxy Z Flip, koji bi u svojoj 5. generaciji trebao dobiti značajno veći vanjski zaslon.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)