Još detalja o vanjskom zaslonu Galaxya Z Flip5

4 svibnja, 2023 by Nema komentara

Sad već i bakica s ostatcima kiselog kupusa na pazaru zna da će Galaxy Z Flip5 iz Samsunga dobiti veći vanjski zaslon. Danas doznajemo još malo informacija o tom njegovu novom adutu.

Samsung se sprema predstaviti već petu generaciju svojeg Flip telefona, a bit će najbolji dosad. Prema renderima objavljenim prije neki dan vidjeli smo da će u odnosu na aktualni Galaxy Z Flip4 imati i nešto polosnatiji dizajn.

galaxy z flip5

Pokretat će ga novi Snapdragon 8 Gen2, koji je zaslužan i za nikad bolje performanse Galaxy S23 serije. Savitljivi zaslon unutra zadržat će 6.7″ dijagonalu, FHD+ rezoluciju i 120Hz stopu osvježavanja.

Najveća novost bit će taj njegov vanjski zaslon. Samsung ga je s 1.1″ na prvom modelu kasnije povećao na 1.9″ pri rezoluciji 260 x 512 piksela. Time ga je učinio značajno korisnijim ali i dalje sićušan u odnosu na vanjski zaslon Oppo Find N2 Flip telefona.

Vjerojatno potaknut konkurencijom, Samsung je sad opet povećao taj Cover zaslon i to značajno. Pouzdani izvori najavljuju neobičan oblik i dijagonalu od 3.4″ na rezoluciji 720 x 748.

galaxy z flip 5

Trebao bi to biti dovoljno oštar zaslon za ono što će se na njemu prikazivati. Zasad o tome nema informacija no računamo na prikaz obavijesti, AlwaysON prikaz vremena, pozivatelja kao i kadriranje pri snimanju selfija glavnim kamerama.

S obzirom na sad kudikamo više prostora, taj bi vanjski ekran mogao prikazivati više aplikacija pa time dobiti još veću funkcionalnost.

U svakom slučaju taj Galaxy Z Flip5 iz dana u dan zvuči sve vrijedniji čekanja.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)