Ovo je novi HTC U telefon s 108MP OIS kamerom

7 svibnja, 2023 by Nema komentara

Tajvanski HTC od svojega je core businessa odustao odavno, no i dalje tu i tamo iznenade nekim novim telefonom. Na internetu je tako sad osvanuo novi HTC telefon opremljen 108MP OIS kamerom i AMOLED zaslonom.

Premda ništa još nije službeno potvrđeno, ovaj bi telefon trebao nositi ime HTC U23 Pro 5G. To bi moglo barem nakratko razveseliti HTC fanove budući da su zadnji flagship telefoni pod tim brendom bili upravo telefoni serije U.

Kad čujete ostatak poznatih specifikacija, bit će vam jasno da ipak nije tako.

Naime, ovaj HTC telefon s oznakama modela 2QC9200, 2QC9100 i 2QCB100 ipak spada u klasi mid-rangera. Lista ključnih značajki navodi pogonski čip Snapdragon 7 Gen 1 s 8GB RAM-a i 256GB. To ni u kom slučaju nije loše ali nije ni u flagship sferi.

Navodi se da ima AMOLED zaslon, no ne i koje rezolucije, dijagonale ni stope osvježavanja. Okvir zaslona je deblji u usporedbi s Desire 21 Pro, a buža u zaslonu veća.

Na poleđini, koja je kako se navodi izrađena od plastike, baš kao i okvir, nalazi se modul četverostruke kamere. Glavnu riječ u njemu vodit će 108MP kamera s OIS stabilizacijom.

Čemu služe tri preostala oka zasad možemo samo nagađati, no jedno od njih bi svakako trebala biti ultra-široka kamera.

Potvrđena je i 4,600 mAh kamera te 3.5mm audio jack, a fotke uređaja uživo otkrivaju i čitač otisaka na boku.

Vrti Android 13.

Sve u svemu, nismo doznali puno ali rekao bih dovoljno da bude jasno da se radi o još jednom nezanimljivu telefonu, nekad jako cijenjena smartphone brenda.

Na koja će tržišta plasirati ovaj telefon se isto tako ne zna, no ne bih mu se nadao na ovim prostorima.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)